Nordic Hotel Group

Nordic Hotel Group A/S opstarter og drifter nordiske boutique-hoteller i Nigeria, Afrika.

 

På Nordic Hotels i Nigeria arbejdes der med en særlig oplevelse; nemlig “The Nordic Feeling". En oplevelse, hvor gæsten mødes med et smil, og ved check-in får gæsten en kold velduftende klud til at tørre sveden af panden samt et glas køligt juice til at slukke tørsten. Det er en oplevelse, hvor gæsten vil kunne ligge sig i en håndbygget og danskdesignet seng i et velduftende værelse og hvor der (naturligvis) også findes gratis wi-fi.

 

Hotellerne er konkurrencedygtige på pris og skaber endvidere "The Nordic Feeling" ved hotellernes unikke nordiske indretning med bl.a. Nanna Ditzel møbler og B&O udstyr. Begge hoteller, Nordic Hotel og Nordic Villa, er prisvindende for deres service, idet sidstnævnte har vundet hhv. den prestigefyldte pris fra verdens største rejseanmelderwebsite, TripAdvisor, nemlig Travelers’ Choice Award 5 gange og nu også Certificate of Excellence 5 gange. Efter blot første års fuld drift af Nordic Hotel vandt det ligeledes Certificate of Excellence prisen. På TripAdvisor rangerer hotellerne ydermere helt i toppen i hovedstaden i Nigeria, Abuja, foran store internationale hotelkæder.

 

De 2 hoteller har tilsammen 45 værelser, de beskæftiger omkring 60 nigerianere og har gæster fra mere end 80 forskellige lande. Virksomheder som CNN, BBC, UN, World Bank, Kraft Foods, Porsche, BoConcept, Pandora og mange flere internationale virksomheder er faste gæster på hotellerne.

 

 

 

 


Nordic Hotel Group A/S
Søndergade 66 5.
8000 Aarhus C
Danmark

+234 (0)8032214278
jonas@nordichotelgroup.com

nordichotelabuja.com
thenordicvilla.comJonas Schwarz Lausten
Business Development Manager
jonas@nordichotelabuja.com