Nordic Hotel logo

Nordic Hotel Group

Nordic Hotel Group A/S opstarter og drifter nordiske boutique-hoteller i Nigeria, Afrika.

På Nordic Hotels i Nigeria arbejder de med en særlig oplevelse; nemlig “The Nordic Feeling”. En oplevelse, hvor gæsten mødes med et smil, og hvor vedkommende ved check-in får en kold velduftende klud til at tørre sveden af panden samt et glas køligt juice til at slukke tørsten. Gæsterne sover i håndbyggede og danskdesignede senge i et velduftende værelse, hvor der (naturligvis) også er gratis wi-fi.

Hotellerne er konkurrencedygtige på pris og skaber endvidere “The Nordic Feeling” ved hjælp af deres unikke, nordiske indretning med bl.a. møbler fra Nanna Ditzel og udstyr fra B&O. De to første hoteller, Nordic Hotel og Nordic Villa, er prisvindende for deres service, idet sidstnævnte fem gange har vundet de prestigefyldte priser “Travelers’ Choice Award” og “Certificate of Excellence” fra verdens største rejseanmelderwebsite, TripAdvisor. Efter blot første års fuld drift af Nordic Hotel vandt det ligeledes Certificate of Excellence prisen. På TripAdvisor rangerer hotellerne ydermere helt i toppen i hovedstaden i Nigeria, Abuja, foran store internationale hotelkæder.

Nordic Hotels driver to hoteller i Nigerias hovedstad Abuja og et hotel i Nigerias kommercielle hub Lagos.

De tre hoteller har tilsammen 120 værelser, de beskæftiger omkring 130 nigerianere og har gæster fra mere end 80 forskellige lande.

Virksomheder som CNN, BBC, UN, World Bank, Kraft Foods, Porsche, BoConcept, Pandora og mange flere internationale virksomheder er faste gæster på hotellerne.

Team Nordic Hotels

Kontakt Nordic Hotel Group A/S

Nordic Hotel Group A/S

Nordic Hotel Group A/S
Søndergade 66 5.
8000 Aarhus C
Danmark

+234 (0)8032214278
jonas@nordichotelgroup.com

nordichotelsnigeria.com

Medarbejder - Jonas Schwarz Lausten

Jonas Schwarz Lausten

Business Development Manager

jonas@nordichotelabuja.com