JPS Marselis - Whistleblowerordning

Whistleblower-ordning

JPS Marselis ApS har i overensstemmelse med almindelig praksis for god virksomhedsledelse indført en whistleblower-ordning for koncernen.

Under whistleblower-ordningen kan medarbejdere, kunder, leverandører, samarbejdspartnere og andre interessenter med tilknytning til JPS Marselis-koncernen i god tro foretage anonyme eller ikke-anonyme indberetninger om alvorlige forhold, der kan få betydning for virksomheden som helhed eller som kan have afgørende betydning for enkeltpersoners liv eller helbred.

Det kan f.eks. være forhold som:

  • Økonomisk kriminalitet, herunder underslæb, bestikkelse, bedrageri, dokumentfalsk, korruption, regnskabssvindel og lignende
  • Væsentlige brud på arbejdssikkerheden og miljøregler
  • Fysisk vold, trusler, diskrimination, chikane eller seksuelle krænkelser

Indberetninger skal ske via formularen nederst på siden. 

Whistleblowersystemet håndteres af JPS Marselis Koncern-jura, og indberetninger behandles fortroligt og med diskretion.

Du kan læse mere om whistleblower-ordningen i JPS Marselis-koncernen i dokumentet “Whistleblower-ordningen”, samt om hvordan vi behandler dine personlysninger afgivet i forbindelse med indberetning via whistleblower-systemet i dokumentet “Privatlivspolitik for whistleblower-ordningen”.

Indberetning til JPS Marselis-koncernens whistleblower-ordning

Anonymitet: Ønsker du at foretage indberetning på anonym basis, skal du IKKE udfylde felterne med identitets- og kontaktoplysninger. Vælger du at foretage indberetning på ikke-anonym basis, bedes du udfylde felterne med identitets- og kontaktoplysninger.

Indberetningen sker ved at udfylde denne formular: