Støtte til Ukraine fra JPS Marselis

Vi støtter Ukraine

Virksomhederne under JPS Marselis; Tropica, Dennerle Plants, Carmen Damer, Vahle, Hornbaek og Dansk Administrationscenter støtter Ukraine med 25.000€.

Jan Rasmussen, Peter Andersen og Søren Chr. Madsen fortæller:

”Krigen i Ukraine har berørt os alle. På kort tid er millioner af mennesker gået fra at have en fredelig og tryg hverdag til at måtte flygte med det, de kan bære. Samtidig er de tvunget til at sige farvel til deres mænd, sønner og brødre. Dét er en situation, som er helt ubærlig at være vidne til.”

Med donationen på 25.000€ ønsker JPS’ virksomheder at være med til at gøre en forskel for familierne på flugt: ”Vi har valgt at donere til Ukraine via Folkekirkens Nødhjælp. Indsatsen er fokuseret på at skaffe de helt grundlæggende ting til de mange flygtninge, der lige nu står med meget lidt i en kold, østeuropæisk vinter. Det er ting som mad, bleer, tæpper og husly. Ting, som vi helt naturligt tager forgivet herhjemme,” fortæller Jan, Peter og Søren.

En situation som hurtigt ændrer sig

Situationen ændrer sig hele tiden i Ukraine. Det samme gør behovene hos de mange på flugt. Generalsekretær i Folkekirkens Nødhjælp, Birgitte Qvist-Sørensen fortæller:

”Situationen udvikler sig dag for dag, og vi holder hele tiden øje med hvilke behov og hvilken hjælp, der er brug for. Det handler om at nå så mange mennesker som muligt med den rigtige hjælp.”

Vores tanker er med det ukrainske folk.

Du kan støtte Folkekirkens Nødhjælps indsats i Ukraine her.

 

Foto: Frank Schultze / Diakonie Katastuphenhilfe 

JPS Marselis donerer penge til Ukraine

Se vores andre CSR-initiativer